Europark bo obiskal dedek Mraz

FOTO: Bojan Mihalič

V mariborskem Europarku je vse nared za čaroben božič. Z najdražjimi se lahko odpravite na božično-novoletni sejem, si na praznično okrašenih nakupovalnih ulicah privoščite skodelico toplega
čaja in se prepustite decembrskemu veselju, ki ga bo pospremilo dogajanje tako za otroke kot odrasle.

Ker nas do božičnega večera loči le še nekaj dni, lahko na največji nakupovalni destinaciji severovzhodne Slovenije poiščete še zadnja darilca in jih brezplačno zavijete. V Europark pa bo prišel tudi dobri stari dedek Mraz, ki bo obiskovalce pozdravil tik pred koncem leta v četrtek, 28. decembra, ob 17. uri.

Obisk dedka Mraza

Tudi to leto bo Europark obiskal dedek Mraz. S svojimi spremljevalci bo na osrednji prireditveni prostor prišel v četrtek, 28. 12., ob 17. uri. Pred njegovim prihodom, ob 16.30, so najmlajši vabljeni na živahno predstavo Čarovnika Grega. Predstava bo polna animacij in petja, s ščepcem čarovnije in čarobnimi besedami bo nazadnje pričarala še prihod najbolj čarobnega med čarobnimi – dedka Mraza s pravljičnim spremstvom. Najprej bo nagovoril otroke, z njimi zapel »Sivo kučmo«, nato pa stopil mednje in jim stisnil roko. Njegovi spremljevalci bodo delili bombone.

Pred Božičem še po zadnja darila

Praznični december je priložnost, da svoje najdražje presenetimo s kakšno lepo pozornostjo. Če prazničnih daril še nimate ali jih še iščete, boste v Europarku našli odlične ideje. Od toplih kosov oblačil, dodatkov, kozmetike, igrač, lesenih, keramičnih in medenih izdelkov, kristalov, mineralov ter sladkih dobrot do božičnih drevesc. Lepo darilo so tudi darilni boni Desetak, ki jih lahko kupite v Europarku ali enostavno naročite preko spleta. Obdarovanci lahko bone unovčite na kar petih nakupovalnih destinacijah po Sloveniji: EUROPARK Maribor, ALEJA Ljubljana Šiška, CITYPARK Ljubljana, CITYCENTER Celje in CENTER VIČ Ljubljana. Izbirate lahko med 450 različnimi trgovinami, bone pa lahko izkoristite tudi v gostinskih in storitvenih lokalih.

Če niste prepričani, kakšne so želje vaših najdražjih ali se preprosto ne morete odločiti, katero darilo je najbolj primerno, jih bodo darilni boni zagotovo razveselili. Kot vsako leto doslej bodo do božiča v Europarku poskrbeli za brezplačno zavijanje daril v nadstropju pri prodajalni Bags & More. Več informacij in urnik zavijanja daril je na voljo na https://www.europark.si/…/brezplacno-zavijanje-daril.

Oddaj komentar