Znova neuspešni pri razpisu za gostilno Pri treh ribnikih: “Verjamem, da se potencialni najemniki srečujejo z izzivom, kako zagotoviti ekipo”

Družba Mestne nepremičnine d.o.o. je ponovno pozvala vse zainterisirane ponudnike k oddaji ponudbe za najem gostilne »Pri treh ribnikih«. Žal znova neuspešno.

Govorili smo z direktorjem Mestnih nepremičnin Rankom Šmigocem, ki meni, da ne drži, da bi bili ponovno neuspešni. “Res je, da se je ponovno zaključil krog, a smo pridobili dodatne informacije s strani ponudnikov, da je interes in da smo na pravi proti. Potreben je čas. Zavedamo se, da zadeva že nekaj časa ni urejena. Mi skrbimo za objekt in ga redno vzdržujemo, zračimo in verjamemo, da bomo njegovo vrednost ohranili in da gostilna ne bo poškodovana.”

Poudaril je, da se je potrebno zavedati, da gre za veliko zadevo, ki vključuje veliko ekipo: “In kadrovske zadeve so tiste, ki so ključne. Verjamem, da se potencialni najemniki srečujejo z izzivom, kako zagotoviti ekipo, saj gre za obsežno zadevo.”

Povedal nam je še, da bo nov razpis objavljen kmalu in da bodo tokrat najverjetneje sodelovanje razširili na nepremičninske agencije in tuje trge.

Oddaj komentar