Zaradi posodobitve sistema bodo motene storitve Nove KBM

Nova KBM

V Novi KBM bodo med 30. avgustom in 2. septembra posodabljali informacijski sistem, zato bodo v tem času okrnjene nekatere storitve. V želji, da bi izboljšali in razširili ponudbo, so se odločili, da bodo 1. septembra posodobili sistem.

Tako bodo v času od petka, 30. avgusta od 17. ure do ponedeljka, 2. septembra do 8. ure okrnjene sledeče storitve:

  • delovni čas poslovalnic
  • spletna in mobilna banka
  • bančno poslovanje na poštah

V Novi KBM si prizadevamo za zagotavljanje kakovostnih finančnih produktov in osebnih storitev za vas, cenjene stranke. V želji, da bi izboljšali in razširili našo ponudbo, smo se odločili, da bomo 1. septembra posodobili naš informacijski sistem. Prepričani smo, da bomo z načrtovanimi izboljšavami še lažje izpolnjevali vaša pričakovanja,” sporočajo iz Nove KBM.

Spremenjen delovnik poslovalnic

V petek, 30. avgusta bodo tako vse poslovalnice Nove KBM predčasno zaprle vrata in sicer ob 17. uri, medtem ko je običajni delovnik do 18. ure.

Sobota, 31. avgust: Kot običajno bodo zaprte vse poslovalnice, vključno s Poslovalnico Europark v Mariboru.

Če boste želeli dvigniti denar v petek, 30. avgustapo 17. uri, lahko to storite pri katerem koli bankomatu Nove KBM ali SKB (tudi na slednjih z debetno kartico Visa brez provizije) ali pri bankomatih drugih bank (s provizijo).

Poslovalnice Nove KBM bodo od ponedeljka, 2. septembra zjutraj znova poslovale po običajnem delovnem času. Bankomati bodo zadnji vikend v avgustu delovali kot običajno, tudi poslovanje s plačilnimi karticami in karticami z odloženim plačilom Nove KBM bo zadnji vikend v avgustu nemoteno.

Motene storitve spletne poslovalnice

Bank@Net in mBank@Net v navedenem času ne bosta na voljo, saj bodo nadgrajevali tudi spletno banko. V ponedeljek, 2. septembra, zjutraj, pa boste lahko dostopali do aplikacij Bank@Net in mBankNet tako kot doslej. Vaše dostopno geslo za spletno in mobilno banko bo prav tako nespremenjeno.

Fotografija je simbolična

Ves vikend ne bodo mogoči interni prenosi sredstev med računi Nove KBM. Zato vam v Novi KBM, da potrebne prenose opravite najkasneje do petka, 30.avgusta, do 17. ure.

Motene tudi storitve bančni storitev na pošti

V času posodabljanja na poštah ne bo mogoče opraviti naslednjih  bančnih storitev. :

– položiti gotovine (vključno s pologom gotovine na poslovni račun (za mikro stranke (s.p.), srednje in velike gospodarske družbe)

– odpreti računa 
– skleniti paketa Komplet
– skleniti novih depozitov
– opraviti internih plačilnih nalogov med računi Nove KBM (osebni in poslovni računi)
– opraviti vpogled v stanje in dobiti mini izpiske z računov Nove KBM.Tako vam svetujejo, da dvignete in pologe gotovine ter prenose sredstev med računi Nove KBM opravite v petek, 30. avgusta 2019, v delovnem času pošt oz. najkasneje do 15. ure.

 

Za dodatne informacije in vprašanja se sicer lahko obrnete tudi na e-naslov info@nkbm.si ali pokličete na brezplačno številko 080 17 70 vsak delovnik od 8. do 19. ure.

Oddaj komentar