Z željo peljati na počitnice otroke, ki si tega ne morejo privoščiti, bodo v Europarku priredili srečelov

V društvu Križemrok so prepričani, da si vsi otroci zaslužijo enake možnosti za preživljanje počitnic in doživljanje čarobnosti Božiča.

“Bližajo se prazniki in letos smo se pri društvu odločili narediti nekaj posebnega za otroke, ki doma bijejo težek boj vsakdana in seveda za vas, ki vam je mar. Za vse otroke želimo, da so vsaj v času praznikov razigrani, nasmejani, v toplem in varnem okolju in seveda, da so njihovi trebuščki polni,” so zapisali v društvu.

“Zato želimo tudi letos na zimski Megatabor peljati otroke, katerih starši se počitnic zanje ne morejo privoščiti,” dodajo. Tako so prišli na idejo, da naredijo nekaj posebnega in organizirajo otroški srečelov. Z zbranimi sredstvi želijo pokriti stroške počitnic za otroke.

Srečelov bo potekal 16. decembra, od 9. do 21. uri, v Europarku na stojnici. “Srečka bo stala 5 evrov in prav vsaka bo dobitna. Nagrade so prispevali družbeno odgovorni podjetniki in so resnično čudovite. Poleg nagrad, ki jih izvlečete s srečkami, imamo tudi 4 glavne nagrade, ki jih bo izžrebal naš najmlajši pomočnik s predsednikom društva, po končanem srečelovu,” pojasnijo.

Glede na darila, ki jih lahko osvojite s srečkami, so naslednja:

2x karta za Božični koncert z Jokerjem (27.12.2023)
2x vstopnica za koncert Nine Pušlar (Valentinov koncert)
Dnevni najem Napihljivih igral Bober
Rojstnodnevna dekoracija Blisley
Darilni bon za profesionalno fotografiranje v Foto City studiu.

Več TUKAJ.

Oddaj komentar