Z boni 2021 tudi do pohorskih vozovnic in vstopnic

Vozovnice in vstopnice za različne dejavnosti na Mariborskem Pohorju je od danes moč kupiti tudi z unovčitvijo novih bonov. To velja za vse vrste vozovnic po rednih cenikih, objavljenih na www.visitpohorje.si, ob tem pa tudi za tri posebne pakete, pripravljene izključno za nakup z boni 2021.

Koriščenje novih bonov je mogoče ob nakupu vseh vozovnic za krožno kabinsko žičnico, dnevnih in sezonskih smučarskih vozovnic, letnih kombiniranih vozovnic ter dnevnih in letnih vozovnic za Bike park Pohorje (BPP), razen vozovnice Gravity card. Najnižja vrednost za sprejem bona je 20 evrov.

Poleg tega so za (u)porabo bonov na voljo še ugodni paketi vozovnic: paket BPP vključuje 4 dnevne vikend vozovnice za odrsale/mladince za ceno 100 evrov in 3 dnevne vikend vozovnice za otroke za 50 evrov; paket SKI sestavljajo 4 dnevne smučarske vozovnice za odrasle/mladince po ceni 100 evrov in 3 dnevne vozovnice za otroke/invalide po 50 evrov; paket SKI – sezonske pa ponuja nove sezonske vozovnice za odrasle za ceno 390 evrov, mladince/študente za 330 evrov in otroke/invalide za 220 evrov.

Ker bo na Mariborskem Pohorju 14. in 15. avgusta gostoval svetovni pokal v spustu z gorskimi kolesi, je z boni možno kupiti tudi vstopnice za ogled te prireditve.

Nakup vozovnic ali vstopnic z bonom je treba opraviti na blagajni pod Pohorjem in pri tem predložiti izpolnjen obrazec BON 21 ter osebni dokument ali njegovo kopijo. vozovnice pa bodo kupci zatem prevzeli na blagajni.

Oddaj komentar