VIDEO: Marko Naberšnik, Mariborčan s filmom o svojem mestu osvaja svet

Marko Naberšnik, Mariborčan, ki je s svojimi celovečerci že osvajal svet, se ga je tokrat odločil ponovno osvojiti – s filmom, ki je poklon Mariboru. Domoljubno darilo svetovno znanega režiserja svojemu rojstnemu mestu.

Naberšnik je zgodbo označil kot sodobno, malo smešno in hkrati malo žalostno. “Govori o želji po uspehu, o nekem srednjem razredu. Maribor je prikazan v lepi luči. Videli bomo številne lokacije, številne znane obraze, tudi igralska zasedba je zelo pestra, številčna in zelo štajerska“, je našteval razloge za ogled predpremiere ali katerekoli ponovitve. Več v njegovi videu izjavi.

Potem ko sta njegov Petelinji zajtrk in Šanghaj že osvojila mednarodno filmsko javnost, se nocoj ob 20h v Mariboxu obeta slavnostna predpremiera filma Slovenija, Avstralija in jutri ves svet. Gre za zgodbo skozi katero bo Maribor po dolgem času znova na velikem platnu. Film prikazuje življenje delavca, ki skuša svoj finančni položaj izboljšati z delom v mrežnem marketingu. Uradni predfilm (vir: youtube.com):

Oddaj komentar