V Europarku se za konec tedna obeta pestro dogajanje

Narava počasi že zamenjuje jesenske barve za hladnejše odtenke, vse bolj mrzli dnevi pa napovedujejo prihod zimske sezone. Zima in z njo povezave radosti so pred vrati, zato je zdaj pravi čas, da se pripravimo nanje. O hladnejšem delu leta razmišljajo tudi v mariborskem Europarku, saj so za obiskovalce ta konec tedna pripravili številne z zimo povezane dogodke.

V petek in soboto, 17. in 18. novembra, bodo med 9. in 21. uro v rdeči medetaži garažne hiše organizirali Europarkov in Hervisov sejem zimske športne opreme, v istem času pa bodo obiskovalci lahko obiskali tudi 11. Europarkov festival medu, ki bo tudi letos pospremil Dan slovenske hrane in slovenskega tradicionalnega zajtrka. Prav tako bo Europarkova notranjost ta petek zažarela v praznični dekoraciji.

Pripravite se na zimske radosti

Če iščete sani za svoje najmlajše, se želite po smučišču spustiti z novimi smučmi ali pa je letos vaše prvo leto za zimske podvige in še potrebujete vso opremo, lahko v rdeči medetaži Europarkove parkirne hiše kupite vse potrebno za zimske radosti. Europark Maribor in trgovina Hervis namreč pripravljata sejem nove in rabljene zimske športne opreme, na katerem bodo lahko obiskovalci izbirali športno opremo za različne zimske aktivnosti ter tako poskrbeli za nepozaben zimski oddih.

Ob tej priložnosti so v Hervisu pripravili tudi številne sejemske popuste ter posebne akcijske ponudbe za nakup nove opreme. Zdaj je pravi čas, da osvežite svojo zimsko garderobo, preverite stanje svoje zimske športne opreme in jo dopolnite z novimi kosi.

Nekaj medenega za vsak okus

V znak podpore Dnevu slovenske hrane in slovenskega tradicionalnega zajtrka bo ta konec tedna v Europarku potekal že 11. tradicionalni festival medu. Na festivalu, ki je namenjen vsem, ki cenijo domače slovenske izdelke, bodo obiskovalci lahko spoznali slikovitost, raznolikost in bogato kulturno dediščino slovenskih čebelarjev. Ustavili se bodo lahko na čebelarski tržnici, spoznali domače čebelarje in poskusili slovenski med ter ostale medene dobrote. Na ogled bo na voljo tudi čebelarska razstava. Festival medu je obenem lepa priložnost za nakup prazničnih pozornosti slovenskega porekla za najbližje.

Europarkova praznična dekoracija

Ta petek bo zasijala tudi Europarkova notranja božična dekoracija, ki bo naznanila prihajajoče praznično vzdušje. Vsako leto si namreč v Europarku prizadevajo za edinstveno okrasitev, ki obiskovalcem pričara občutek čarobnosti in topline.

Za več informacij o pestrem dogajanju obiščite Europarkovo spletno stran in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.

Oddaj komentar