Ta vikend “Tek zDravo jutri” v drugačni izvedbi

Na letošnjem “Teku zDravo jutri” bo vsak tekač tekel zase in javil svoj čas družbi Aquasystems. Ta tekače vabi, da kadar koli med petkom, 12. junijem, in nedeljo, 14. junijem 2020, obujejo tekaške copate, izberejo dolžino 5 ali 10 km na svoji najljubši lokaciji v naravi in se odpravijo na sproščujoč tek v lastni režiji. Skupno število pretečenih kilometrov bodo objavili na Facebook strani AquaSystems Tečem Zdravo v ponedeljek, 15. junija.

Tradicionalna tekaška prireditev »Tek zDravo jutri« bo torej letos potekala na drugačen način, udeležba pa je povsem brezplačna. Tudi letos bodo pri družbi Aquasystems dobrodelni, saj bodo zbrano število kilometrov pretvorili v denarna sredstva, ki jih bodo podarili lokalni humanitarni organizaciji, del pa namenili nakupu defibrilatorja za lokalno skupnost v Dogošah. Vsi sodelujoči pa bodo za spomin na tek prejeli medalje. Letos bodo tekli z geslom “Letos tečemo narazen, pomagamo skupaj”.

Tekači se lahko prijavijo na tek še danes preko spletne strani. Kako bo tek potekal, kakšna so navodila za prijavo, nam je povedal direktor družbe Aquasystems Leon Lozar, vtise prejšnjih tekov pa je strnil Aleš Vanga iz skupine Mariborski tekači.

Navodila za tekače:
1. V času med 12. in 14. junijem izberite svoj najljubši tekaški termin, se dobro ogrejte in sami pretecite izbrano dolžino.
2. Pred, med ali po teku se fotografirajte, fotografijo objavite na svojem Facebook profilu, objavi dodajte ključnika #TekzDravoJutri in #PodarimKilometre ter označite Facebook stran teka @AquaSystemstečemzDravo. Da bodo objavo lahko videli, jo označite kot »javno« (»public«).
3. Če tečete z aplikacijo za tek, fotografiji dodajte še posnetek zaslona, s katerega sta razvidna datum teka in pretečena dolžina.
4. Tisti, ki nimate Facebook profila, pa vse skupaj pošljite na elektronski naslov zdravojutri@aquasystems.si.
5. Tisti, ki želite oceniti svojo uspešnost in svoj dosežek primerjati z drugimi udeleženci, pretečeni čas vnesite v spletni obrazec, ki je ta hip še v pripravi. Na spletni strani boste lahko spremljali tudi rezultate.

Oddaj komentar