To so Štajerke, ki se bodo borile za srce Sanjskega moškega

FOTO: Pixabay.com

Na 24ur.com so danes predstavila vsa dekleta, ki bodo borila za srce, pozornost in ljubezen Sanjskega moškega, postavnega Gregorja Čeglaja.

Na Pop tv so danes razkrili vseh 13 deklet, ki bodo v novem resničnostnem šovu iskala srečo v ljubezni. Sanjski moški bo več kot očitno imel pester izbor deklet. Spodaj vam predstavljamo dekleta iz naših krajev, ki se bodo v oddaji borila za ljubezen.

Jasmina Omeradžić, 33 let

Nasmejana Mariborčanka pravi, da bi Sanjskemu moškemu najraje pripravila sarmo ali kakšno drugo specialiteto z juga, od koder izvira. Sicer pa zna skuhati veliko stvari, tako da v njeni družbi Gregor ne bi bil lačen. Rada bere in se druži s prijateljicami, rada pa ima tudi nove izzive. V šov so jo pripravile prijateljice.

Jasmina
FOTO: POP TV

Carmen Osovnikar, 39 let

Postavna 39-letnica iz Maribora še verjame v ljubezen, čeprav se je enkrat že poročila. Je izjemno romantična, ne mara pa ljubosumja. Skupaj s Sanjskim moškim bi se brez težav ukvarjala s športom, saj je tudi sama zelo aktivna, v kuhinji pa bi ga presenetila s kakšno morsko jedjo.

FOTO: POP TV

Laura Beranič, 23 let

Laura iz Miklavža na Dravskem polju ve, kaj si želi. Je odločna, zgovorna in iskrena. Pravi, da o poroki in družini sanja že od mladih nog, a materinske vloge ne jemlje zlahka. Ve, da je to velika obveznost in odgovornost. Je športnica, saj sta boks in kikboks del njenega življenja že od mladosti. Pravi, da ni velik romantik in da jo lahko fant osvoji že s svojim karakterjem in karizmo.

FOTO: POP TV

Nina Radi, 31 let

Romantična in nežna Nina že od mladih nog sanjari o svojem popolnem moškem, s katerim bi si ustvarila družino. Le 154 centimetrov visoka Štajerka pravi, da si želi moškega, ki je spoštljiv, zvest in predan. Je športnica, ki si brez gibanja ne predstavlja svojega vsakdana, zato je vesela, da je Sanjski moški športni tip človeka. Ljubosumje? Seveda! A v mejah normale.

FOTO: POP TV

Sandra Aleksić, 27 let

Vroča rdečelaska, ki zase pravi, da je izjemno sramežljiva, išče moškega, ki je predan svoji družini in je pripravljen na nove dogodivščine. Pravi, da obožuje potapljanje (spusti se vse do 40 metrov globine), poleg tega pa redno vozi motorje in štirikolesnike. Mariborčanka se dobro znajde v kuhinji in bi Sanjskemu z veseljem pripravila okusen tunin steak.

FOTO: POP TV

Sanja Munda, 27 let

Štajerka, ki si želi kolerika. Ali se je le šalila, ko smo jo vprašali, kakšnega moškega si želi? Sanja živi po načelu, da je bistvo življenja živeti in ne imeti. Rada ima komunikativne in prijazne moške. Poljub je zanjo izjemno intimna stvar, zato se na prvih zmenkih ne poljublja, ljubosumja pa ne prenaša in tudi sama nikoli ni ljubosumna, pravi. Zna kuhati, a se ji včasih tudi ne da, je iskrena Sanja.

FOTO: POP TV

Oddaj komentar