RRA Podravje – Maribor objavlja javni razpis za vključitev bodočih podjetnikov v projekt PONI Podravje

Regionalna razvojna agencija za Podravje – Maribor objavlja 1. javni razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – PONI Podravje 2024.

Projekt udeležencem ponuja štirimesečno redno zaposlitev, v okviru katere bodo celostno razvijali svoje podjetniške ideje, se udeleževali uporabnih individualnih in skupinskih podjetniških usposabljanj ter ob podpori izkušenih mentorjev in zunanjih strokovnjakov razvili in dopolnili podjetniško idejo, izdelali poslovni model ter se seznanili z različnimi vidiki podjetništva. Med usposabljanjem pa se bodo zagotovo vzpostavili novi poslovni stiki, sodelovanja in prijateljstva.

Glavni cilj projekta je ustanovitev novih podjetij, v okviru katerih bodo udeleženci podjetniškega usposabljanja realizirali svoje podjetniške ideje.

Vsi, ki si želijo uresničiti svojo podjetniško idejo, pa jim primanjkuje znanja in podpore, da bi začeli svojo podjetniško pot, so vabljeni na informativni dan projekta PONI Podravje, ki bo potekal 23. januarja 2024, ob 10. uri preko MS Teams. Prijava za udeležbo na informativnem dnevu na e-naslov: poni@rra-podravje.si.

Pogoji za vključitev kandidatov v program so:
– kandidat mora imeti poslovno idejo, ki jo namerava razvijati v okviru projekta;
– kandidat mora imeti stalno ali začasni prebivališče v eni izmed občin podravske regije;
– kandidat še ni bil vključen v katerikoli program podjetno v svet podjetništva;
– kandidat mora imeti poravnane vse zapadle obveznosti do države;
– kandidat mora imeti na dan vključitve v projekt izpolnjene vse pogoje za podpis pogodbe o zaposlitvi.

Rok za prijavo je 29. januar 2024. Skupina bo začela delo 1. marca 2024. Javni poziv in obrazci so na spletni strani RRA Podravje – Maribor TUKAJ. Za dodatne informacije lahko zainteresirani pokličejo na telefonsko številko 02 333 13 00 ali pa pišejo na elektronski naslov poni@rra-podravje.si.

Oddaj komentar