Razkrivamo: Znan datum predvajanja drugega dela oddaje Poglej in zadeni

VIR: Stojan Auer, Facebook

Na RTV Slovenija 1 so ob koncu lanskega leta predvajali kultno oddajo Poglej in zadeni. Stojan Auer s svojo ekipo se je tako z oddajo vrnil na male ekrane. To je v Festivalni dvorani Lent posnel že novembra, kot nam je takrat zaupal, pa bosta iz posnetega nastali dve oddaji.

Prvo, kjer so obujali spomine, je RTV Slovenija že predvajala in sicer, konec lanskega leta, drugi dela pa bi morali predvajati 5. januarja, a so jo takrat umaknili s sporeda. Uradno, ker naj ne bi bila ustrezna. Namesto drugega dela oddaje Poglej in zadeni je bil predvajan koncert Naj sveti zvezda v noč svetleje: ansambel Saša Avsenika s pevci popularne glasbe.

Predvajanje sprva predvideno v začetku tega meseca

Na nacionalni televiziji so takrat pojasnili, da niso predvajali oddaje Poglej in zadeni zaradi tehnične neustreznosti nekaterih arhivskih posnetkov, iz katerih je oddaja pretežno sestavljena. Dodali so, da bodo tehnične službe TV Slovenija pomanjkljivosti poskušale odpraviti.

Predvajali bodo tudi drugi del oddaje

Kot kaže jim je uspelo, saj smo na televizijskih zaslonih zaznali oglas, kjer navedejo, da bo ta petek, 26. januarja predvajana oddaja Poglej in zadeni, predvidevamo lahko, da gre za drugi del in ne ponovitev prvega. Vprašanja smo naslovili tudi na službo za odnose z mediji RTV Slovenija, a odgovora še nismo dobili.

So pa v sporedu na svoji spletni strani napisali: “Čeprav od zadnje oddaje iz serije Poglej in zadeni mineva že 25 let, pa je v srcih gledalcev še vedno zapisana kot ena najboljših v zgodovini razvedrilnih oddaj pri nas. Tokratna oddaja prinaša dokumentarni pogled nanjo tako s strani ustvarjalcev, nastopajočih kot tudi gledalcev. V oddaji se bomo spomnili nastopov nekaterih najbolj znanih svetovnih glasbenih imen iz ’70, ’80 in ’90 ih let 20. stoletja. Ne nazadnje pa boste v oddaji videli tudi šopek slovenskih lepotic, ki so v začetku 90. let začele kariero prav v tej oddaji, med njimi tudi Melanija Knavs, danes Trump.”

Oddaj komentar