Prestop najnovejše okrepitve NK Maribor, naj bi bil ničen, o zadevi je že seznanjena FIFA

Rivers United, klub nove okrepitve Maribora Ishaqa Rafiuja Kayodeja, trdi, da je prestop njihovega igralca ničen, saj klub o njem ni bil seznanjen, to so včeraj sporočili na družbenih omrežjih.

V Mariboru so v začetku tega tedna naznanili prihod nigerijskega krilnega napadalca Ishaqa Rafiuja Kayodeja, ki je že pred prihodom v Slovenijo povzročil zmedo.

Tik pred njegovim prihodom v Maribor so se oglasili njegovi predstavniki, ki trdijo, da o prestopu igralca ne vedo ničesar in da se igralec le skriva pred klubom, s katerim ima podpisano veljavno pogodbo: “Vodstvo Rivers Uniteda je bilo seznanjeno s fiktivnimi zapisi na socialnih medijih, da je naš igralec Ishaq Rafiu Kayode zapustil klub.”

Igralec se skriva pred njimi 

“Ishaq Rafiu Kayode je še vedno član Rivers United FC, njegova pogodba je še vedno veljavna in njegov domneven prestop v drug klub je bil izpeljan mimo vedenja Riversa Uniteda in je kot tak kršitev pogodbe,” so še sporočili iz kluba ter dodali: “Kot klub o tem ne vemo nič, saj se igralec skriva pred nami. Situacijo smo že predali FIFA, saj je za nas prestop brez našega privoljenja ničen.”

Oddaj komentar