POZIV: Ste oškodovanec brezobzirnega voznika, ki je divjal po Mariboru?

Vir: Pixabay.com Slika je simbolična

Mariborski policisti so včeraj popoldan v Mariboru obravnavali voznika osebnega avtomobila Seat Cordoba svetlo modre barve, kateri je pred tem s svojo brezobzirno vožnjo ogrozil več drugih udeležencev v cestnem prometu.

Mariborski policisti so včeraj, ob 14.10 uri z uporabo modrih luči in zvočnih signalov, zaradi predhodno ugotovljenih kršitev cestno prometnih prekrškov sledili vozniku, svetlo modrega osebnega avtomobila, znamke Seat Cordoba in sicer, v Mariboru po Valvasorjevi ulici, Erjavčevi ulici, Limbuški cesti, Koroškem mostu, Koroški cesti, Obrežni ulici in Ruški ulici. Voznik je s svojo brezobzirno vožnjo storil več cestno prometnih prekrškov, pri tem pa je tudi ogrožal ostale udeležence v prometu.

Zglasite se pri policistih

Zato vse, ki so bili zaradi ravnanja voznika, osebnega vozila znamke Seat Cordoba svetlo modre barve kakor koli ogroženi, policisti pozivajo naj se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117, lahko pa jih tudi pokličete na telefonsko številko 02 450 20 30 ali na interventno številko policije 113.

Oddaj komentar