Policijska akcija na Ptuju in v okolici, med aretiranimi tudi nekdanji policist

Vir: pixabay.com

Zaradi trgovanja z mamili mariborski policisti izvedli obširno akcijo, pridržan naj bi bil tudi Ptujčan.

Po poročanju Večera so preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada in pripadniki specialne enote policije včeraj izvedli obširno akcijo zaradi trgovanja z mamili. Tako naj bi pridržali več ljudi, med njimi tudi 47-letnega Ptujčana, nekdanjega policista, ki je sedaj podjetnik.

Ukvarjali naj bi se z različnimi drogami

Sicer naj bi opravili več aretacij domnevnih članov kriminalne združbe, ki naj bi bila trgovala z drogo. Policisti naj bi osumljence tajno spremljali že dlje časa, zasegli pa naj bi več kilogramov različnih drog in odkrili najmanj en laboratorij za proizvodnjo oziroma mešanje droge, še poroča Večer.

Vprašanja naj se je včeraj dogajala v enem izmed gostinskih lokalov na območju Ptuja smo tudi sami poslali na PU Maribor. V popoldanskih urah so na naša vprašanja odgovorili iz Generalne policije: “V  povezavi  z  vašimi  vprašanji  vam  lahko  potrdimo  le,  da Nacionalni preiskovalni urad izvaja intenzivne operativne aktivnosti, zaradi česar vam trenutno ne moremo posredovati več informacij. Več podatkov vam bomo sporočili v prihodnjih dneh.”

Oddaj komentar