Nocoj dobrodelni koncert Pod brezami Centra Gustava Šiliha Maribor

Danes, v sredo, 22. 5. 2024, ob 18. uri, bodo pri Centru Gustava Šiliha imeli koncert Pod brezami, ki bo imel dobrodelno noto. Ta center izobražuje skupaj več kot 400 oseb z motnjami v duševnem razvoju in drugimi pridruženimi primanjkljaji.

“V letu 2022 smo prvič izvedli Koncert pod brezami, ki je imel dobrodelno noto. Namreč zbirali smo finančna sredstva za nakup šolskega kombija, ki je večjemu številu naših učencev omogočil možnost sodelovanja na različnih tekmovanjih in drugih dejavnostih, s katerimi le-ti krepijo svoja močna področja, postajo uspešnejši in širijo svoja splošna znanja. Pri nakupu šolskega kombija nam je na pomoč priskočil Luka Dončič, ki je s svojo donacijo omogočil nakup šolskega kombija in tudi ureditev dvigala v Domu Antona Skale,” je zapisala Nuša Korošec, specialna pedagoginja, ki je zaposlena v Centru Gustava Šiliha Maribor.

“Letos se že pripravljamo na tretjo izvedbo Koncerta pod brezami v sodelovanju s študentskim orkestrom Maribor. Koncert se bo odvil v sredo, 22. 5. 2024, ob 18. uri na dvorišču Centra Gustava Šiliha Maribor,” pa je napovedala letošnji koncert. 

Tako vabijo, da se oglasite pri njih in jim prisluhnete ter izveste več o tem centru in njegovem delovanju, vsekakor pa uživate na koncertu.

Oddaj komentar