Nekdanji dolgoletni trener Maribora našel nov trenerski izziv

Darko Milanič, trener NK Maribora.

Nekdanji dolgoletni trener Maribora Darko Milanič je našel nov izziv. Triinpetdesetletni strateg je podpisal dveletno pogodbo s ciprskim prvoligašem Pafosom, je na svoji spletni strani zapisal klub.

“Dobrodošel Darko Milanič, nekdanji trener Leedsa, Maribora, Gorice in Sturma,” so prek Twitterja zapisali pri Pafosu. Milanič je z Mariborom osvojil 12 lovorik, zadnjo sezono pa je do dveh krogov pred koncem prvenstva pomagal Slovanu iz Bratislave do dvojne domače krone.

Milanič je maja po nizu slabih rezultatov le dva kroga pred koncem slovaškega prvenstva izgubil službo.

Izolan našel nov izziv na Cipru

“Glavni razlog za trenersko spremembo je vrsta neuspešnih predstav in neugodni rezultati. Morali smo ukrepati in odločili smo se, da bomo Darka Milaniča odstavili z mesta glavnega trenerja,” je takrat dejal direktor kluba Ivan Kmotrik mlajši. Ob Milaniču je službo pri Slovanu izgubil tudi njegov pomočnik Novica Nikčević.

Zdaj je Izolan našel nov izziv na Cipru, kjer je pri Pafosu nasledil angleškega trenerja Stephena Constantina.

Ima velika pričakovanja

“Zelo sem vesel, da sem postal del Pafosove družine. Za prihodnjo sezono imamo velika pričakovanja. Poleg tega sem s strokovnim štabom pripravljen trdo delati in z ekipo deliti našo zmagovalno miselnost. Obljubljam trdo delo, da se vsi naši cilji uresničijo. Veselim se srečanja z vsemi in začetka dela. Lep pozdrav navijačem!” je dejal Milanič za klubsko spletno stran.
VIR: Lokalec.si

Oddaj komentar