Marprom bodočim voznikom financira izpit D kategorije

Vir: Facebook Marprom

Z namenom zaposlitve novih stalnih voznikov mestnega avtobusa Marprom resnim kandidatom, ki se boste odločili za dolgoročnejše opravljanje tega poklica in že imate vozniški izpit C kategorije, ponuja financiranje usposabljanja za pridobitev izpita D kategorije.

Omenjen izpit je namreč skupaj z nacionalno poklicno kvalifikacijo (kodo 95) obvezen pogoj za zaposlitev na delovnem mestu voznik avtobusa. Potrebno teoretično izobraževanje in praktično usposabljanje na poti do vozniškega izpita D, kar bo v celoti pokril Marprom, običajno traja približno 3 mesece.

Vzpostavite stik z njimi

Vse odgovorne kandidate za poklic voznika avtobusa tako vabijo, da vzpostavite stik z njimi po e-pošti zaposlitev@marprom.si ali preko telefona na št. 059 180 481, lahko pa se tudi osebno oglasite na sedežu podjetja v Mlinski ulici 1. Po začetnem stiku, izkazani resni nameri za delo voznika in obojestranskem interesu se boste lahko dogovorili za nadaljnje ravnanje s ciljem zaposlitve v Marpromu. Ta opravlja mestni linijski prevoz po Mariboru, ob tem pa še šolske in druge posebne prevoze potnikov.

Oddaj komentar