KMŠ oder letos na novi lokaciji, a vendar z istim poslanstvom

VIR: Klub mariborskih študentov

Že deveto leto zapored bo Klub mariborskih študentov Festival Lent obogatil za prizorišče več – KMŠ oder, ki bo kljub spremembi lokacije, tudi letos mladim glasbenikom, glasbenicam in glasbenim skupinam nudil priložnost, da se predstavijo širši publiki. Letos se KMŠ oder seli na teraso Mariboxa.

Tudi letos bo KMŠ oder popestril prizorišče Dravske ulice, ki deluje v okviru Festivala Lent, ki letos poteka med 23. junijem in 1. julijem. Mladim glasbenikom se bodo na odru zadnjo večer predstavili skriti gostje BATISTA CADILLAC.

Že vrsto let deluje oder v okviru Festivala Lent

KMŠ oder že od leta 2015 deluje v okviru Festivala Lent in ponuja oder mladim glasbenikom, glasbenicam, glasbenim skupinam in akustikom, da svojo ustvarjanje predstavijo obiskovalcem na odru in tako oblikujejo magične poletne večere med Festivalom Lent. Vsi nastopajoči pa hkrati sodelujejo v denarni nagradi, ki zmagovalcu/-ki/-cem pomaga pri uresničitvi glasbene poti.

Letos bo na KMŠ odru nastopilo veliko novih, še nepoznanih izvajalcev. Nastopili bodo: Rewind, Pamži, Ekstaza, AR’n’BI bend, Ki te trga, Babooni, Pižoni, Overheat, Štrom, Love Charade in v soboto, 1. julija, tudi BATISTA CADILLAC, ki bodo poskrbeli, da bomo zadnji večer zaključili v odličnih ritmih in z dobro energijo.

Pomembno vlogo bodo tudi letos imeli obiskovalci KMŠ odra, saj bodo prav oni, s svojimi glasovi, odločali, kdo bo prejel denarno nagrado, ki jo bodo podelili zadnji dan. Zberi prijatelje in se vidimo na terasi Mariboxa!

Oddaj komentar