Fotograf NK Maribor med tekmo doživel težko nesrečo in je bil prepeljan v bolnišnico

“Teden z dvojnim programom v vijol’čnem domu in dvojno zmago. Po sredini potrditvi napredovanja v polfinale pokalnega tekmovanja novih uspešnih 90 minut v soboto, za povečanje prednosti pred neposrednimi tekmeci v boju za evropske vozovnice,” so zapisali na uradni strani NK Maribor.

Imel je težave s srcem

“Najprej bi želel poudariti, da ima zmaga posebno posvetilo. Je za našega fotografa, Grega Wernig je, na našo neizmerno žalost, med tekmo doživel neprijetne težave s srcem in je bil prepeljan v bolnišnico. Upam, da bo čim prej okreval. Z vsem srcem smo z njim. To nas je zelo pretreslo, zato naše slavje ni bilo tako iskreno in veliko, kot bi si ob rezultatu ter po prikazanem zaslužili,” je uvodoma izpostavil Damir Krznar.

Ko je strnil misli, je o nogometnih vtisih po dvoboju s Koprom dodal: “Nedvomno ena naših boljših predstav proti zelo zahtevnemu, nehvaležnemu nasprotniku. Kot sem napovedal pred tekmo, je pomenil dvoboj fizično velik izziv. Gostje so bili agresivni, toda oddelali smo od prve do zadnje minute bojevito in delovno, na koncu pa te ob tolikšnem trudu nagradi tudi rezultat. Tehično, taktično smo opravili nalogo z dovolj kakovosti. Ko pokrbiš za celotno izvedbo, prideš do zmage. Tokrat nam je uspelo na zelo dober način, zato velja nameniti čestitke vsem, ki so bili udeleženci tekme in tistim, ki so ostali na klopi ali izven kadra.”

Več TUKAJ.

Tudi v uredništvu lokalec.si mu želimo hitro okrevanje.

Oddaj komentar