FOTO: Nova KBM v december z velikim slogom

FOTO: Mediaspeed

Nova KBM je december začela slavnostno in v velikem slogu s sprejemom za približno 700 gostov pod navdihujočim sloganom »Najboljše šele pride«. V čudovitem ambientu Slovenskega narodnega gledališča Maribor, katerega generalni pokrovitelj je tudi NOva KBM, so gostje lahko uživali v izvrstni kulinariki, energični glasbi, ogledu zaodrja gledališča in sklepanju novih poznanstev.

Analiza preteklega leta in načrti za prihodnost so stalnica decembrskega dogajanja. Če to združimo v sproščen večer gospodarstvenikov, zagotovo dobite številne odgovore na izzive leta 2019. Nova KBM je večer odprla s šovom na tolkalih pod vodstvom Marka Soršaka – Sokija – izjemnega bobnarja in »očeta« humanitarnega projekta 20 za 20. Nenazadnje je prav banka pod novim vodstvom in tujim lastnikom sklada Apollo in Evropske banke za obnovo in razvoj podpornica številnih družbeno odgovornih projektov.

FOTO: Mediaspeed

Po bobnarski uverturi je predsednik uprave John Denhof pozdravil goste. “Naša vizija je jasna, postati najboljša banka 2020. Toda menim, da smo najboljša slovenska banka že danes,” so bile njegove besede. Denhof je ob tem požel velik aplavz in izpostavil, da bo banka še bolj usmerjena k negovanju odnosov s strankami. Ob tem je poudaril pomembnost sodelovanja v gospodarstvu. Denimo s tem ko lahko komitenti banke storitve koristijo v vseh poštah Pošte Slovenije, je Nova KBM najbolj dostopna banka v Sloveniji, prisotna v skoraj vseh slovenskih krajih.

Oder je nato zavzela skupina King Foo, ustanovitelja Roka Goloba, ob njihovi glasbi pa so gostje lahko uživali tudi v Kazinski dvorani. V banki prav tako pravijo, da je bilo leto 2018 za Novo KBM izjemno uspešno, toda slogan “najboljše šele pride” je še bolj zgovoren. Leto 2019 bo boljše ne le za banko, ampak za komitente banke. Verjamejo, da bodo skupaj s partnerji pisali velike zgodbe.

Cenimo vaš posel, partnerstvo in hvala za vaše zaupanje,” še pravi John Denhof.

Oddaj komentar