FOTO: To je nov dres mariborskih nogometašev

Mariborčani bodo krenili v lov na nove zmage z novimi dresi, ki so jih premierno oblekli na generalki pred začetkom prvenstva proti Gorici.

Te bodo v prihodnjem tekmovalnem obdobju lovili v inovativnih dresih s svežim in atraktivnim vzorcem, ki jih je posebej za njih oblikoval adidas.

NK Maribor tudi v prihodnji sezoni v dresih nemškega proizvajalca adidasa, ki jim kot najtrofejnejšemu slovenskemu klubu stoji ob strani že deveto leto zapored. Svežo podobo dresov so na promocijskem snemanju premierno predstavili kapetan Marcos Tavares, Luka Zahović in Jan Repas.

Domači dres je tudi tokrat odet v kultno vijoličasto barvo, obogateno z edinstvenim melange vzorcem in številnimi detajli, ki bodo poskrbeli za poseben videz. Kot drugi komplet pa bodo imeli rumene drese s kamuflažnem vzorcem in v kombinaciji z vijoličasto.

Posebnost letošnje promocije: zvesti navijači NK Maribora so imeli posebno vlogo pri razkritju novega dresa. NK Maribor in adidas sta namreč z aktivacijo na družbenih omrežjih namreč zbirala najljubše spomine navijačev in trem najbolj srčnim nagrajencem omogočila, da na uradnem fotografiranju spoznajo igralce in vidijo ter si nadenejo nove drese še pred uradnim razkritjem.

Novi dresi bodo takoj na voljo tudi navijačem: v prodaji so že od sobote, 15. avgusta, od 18:00, v spletni trgovini. Od ponedeljka, 17.8, pa v obeh klubskih trgovinah v Mariboru: Vijol’čna Bajta Tyrševa ulica 1 ali Vijol’čna Bajta Mercator center Tabor II (Ulica Eve Lovše 1) in v spletni prodaji na tej povezavi.

Oddaj komentar