FOTO: Brez opozorila so jim razrili cesto, stanovalci Malečnika šokirani

FOTO: Stanovalka Lea

V Malečniku je danes zjutraj mnoge stanovalce presenetila razrita cesta.

“Danes zjutraj so začeli z delom na cesti, ki je ob naši hiši. Ker me je zanimalo kakšna dela se bodo opravljala sem sama stopila do nadzornika del in mi je razložil, da bodo delali optiko in da bo danes z delom tudi končano. Začudilo me je, da nas nihče o tem ni obvestil, glede na to, da je cesta občinska. Več ni znal povedati razen tega,da bodo v slabi uri zaprli pot iz našega dvorišča. Torej, če sama ne bi vprašala sploh ne bi imela možnosti iz dvorišča z avtom,” nam je zaupala stanovalka Lea.

Popolnoma zaprta pot do hiše

K sreči je pravočasno odšla od doma, saj so z deli takoj začeli. A tu se zgodba, ki nam jo zaupa ne konča: “Popoldne ob 14. uri sem prišla domov in sem imela popolnoma zaprto pot do hiše in vrat. Stopila sem na velik kup zemlje, ki se je vgreznil pod mano, saj je zemlja razmočena. Spodaj pa je globoka luknja čez katero sem morala skočiti, da se prišla do doma.”

Sprašuje se, zakaj stanovalci niso dobili nobenega obvestila o tem, saj jim je bila pot od doma in nazaj domov praktično onemogočena večino današnjega dneva.

Oddaj komentar