Duo Gaggo in Mike Vox združila moči z novim singlom »Dam ti«

Gaggo - Gorazd Ademovič in Mike Vox

Mladi producent iz Rogaške Slatine Mike Vox in Gaggo, javnosti znan Gorazd Ademovič predstavljata novo pesem z naslovom »Dam ti«.

Ademovič, ki ima za sabo že nekaj let kariere, je že drugič združil moči z Mike Voxom. Po prvi pesmi, ki nosi naslov »Čokolada«, sta tokrat izdala singl »Dam ti«. Pesem sta napisala po zelo modernih smernicah in jo prepletla z romantičnim besedilom. Za razliko od singla »Čokolada« deluje »Dam ti« dosti bolj nežno, videospot pa prikazuje mlade pare, ki se zabavajo na vrtiljakih. V pesmi sta se vrnila nazaj na slovenski jezik, saj je »Čokolada« bila napisana v Srbohrvaščini.

Gorazd Ademovič je sicer slovenski javnosti znan že kar nekaj časa, saj je nastopal v šovu Bodi idol 2005 na Net TV. Po šovu je posnel pesmi kot so »Ljubljena«, »Sam«, »Nikotin« in druge. Kasneje je ubral drugačno pot in se podal v vode srbske folk glasbe. Pred pol leta pa sta za se združila z Mike Voxom, ki sicer prihaja iz Rogaške Slatine. Napisala sta »remix« pesmi »Čokolada« in duo je bil ustvarjen. Sodelovanje oba potiska v nove glasbene vode in je vsekakor popestritev na domači glasbeni sceni.

 

Singl “Dam ti” je dobil tudi videospot:

Oddaj komentar