Društvo paraplegikov Podravja pri izvajanju socialnih programov v stalnem stiku s člani, ki se zaradi socialne stiske težko preživljajo

Vir: Pixabay.com

Društvo paraplegikov Podravja združuje 140 članic in članov, ki so po poškodbi hrbtenjače trajno vezani na uporabo invalidskega vozička. Društvo izvaja posebne socialne programe, ki jih koristijo vse članice in člani društva. “Ti programi so zelo pomembni, zato jih izvajamo za nadaljnjo rehabilitacijo naših članic in članov,” pove predsednik društva Boris Klep.

Klep v nadaljevanju pojasni, da so pri izvajanju socialnih programov v stalnem stiku z člani, ki se zaradi večje socialne stiske vedno težje preživljajo: “Da vsaj nekoliko polepšamo dan in razveselimo naše članice in člane, ob koncu leta prirejamo družabno srečanje. Ob tej priložnosti bi želeli z majhnimi pozornostmi obdariti članice in člane.” 

Zato bodo veseli vsakega, ki se bo odločil, da jim podari kakšne artikle oz. storitve. “Zelo vam bomo hvaležni, če lahko z majhnim prispevkom pomagate k dobri volji, ki je našim članom kljub mnogim neprijetnostim ne zmanjka,” poudari.

Če jim želite pomagati s prostovoljnim prispevkom, to lahko storite z nakazilom na TRR:

Društvo paraplegikov Podravja
Naslov: Lackova cesta 43, 2000 Maribor
TRR: SI56 6100 0002 2988 668 (Delavska hranilnica)

Več informacij najdete na telefonski številki (02) 614-20-83.

Oddaj komentar