Dobrodelna dražba kolesarskih dresov slovenskih šampionov, tudi Rogličevega

Rotary klub Maribor Grad bo ob 20. obletnici svojega obstoja in v sodelovanju z Zavodom 13 organiziral dražbo kolesarskih dresov slovenskih vrhunskih kolesarjev s Primožem Rogličem na čelu.

Dražiti bo možno drese naslednjih kolesarjev:

Primož Roglič,
Matej Mohorič,
Jan Polanc,
Luka Mezgec,
Simon Špilak.

Zbrana sredstva bodo namenjena Zavodu 13. Gre za neprofitno organizacijo, ki ozavešča o drugačnosti in nudi pomoč staršem posebnih otrok. Najbolj jih poznamo po Svetovnem pohodu z rdečimi baloni, ki je iz skromnega sprehoda po Mariboru, na Mednarodni dan redkih bolezni, po vseh letih zaokrožil po celem svetu.

Rotary Club Maribor Grad 

Donacija bo namenjena otrokom individualno, saj v Zavodu ne pomagajo le staršem pri direktnem plačevanju terapij, ampak se podpira tudi različne športne, plesne in glasbene aktivnosti: “Prepričani smo, da bomo z zbranim denarjem narisali nasmeh na usta tistim, ki si to zaslužijo. Zato vas vljudno vabimo, da se v dražbo aktivno vključite. Pravila dražbe: Dražba se začne v torek 17.11.2020 ob 12.00 in konča v sredo 18.11.2020, ob 12.00. Vsi zainteresirani se morajo dan pred pred pričetkom dražbe preko vstopnega obrazca prijaviti na spletnem povezavi in poslati podatke o identiteti na elektronski naslov rcmariborgrad@gmail.com.”

Oddaj komentar