Čustveno slovo Mitje Vilerja od NK Maribora

FOTO: NK Maribor/Facebook

V spomin na vse te trenutke in na vlogo v klubu bo NK Maribor upokojil številko 28 za naslednjih 10 let, so sporočili na uradni spletni strani kluba. Na ta način izražajo Mitji Vilerju globok priklon in hvala na vijol’čni način. Klubsko zahvalo sta mu ob slovesu v Ljudskem vrtu namenila direktor Bojan Ban in športni direktor Oliver Bogatinov.

Mitja Viler je za klubsko spletno stran spregovoril o nepozabnem vijol’čnem obdobju: “Hvala klubu za to veliko čast. Škoda, da je moralo slovo miniti brez prisotnosti navijačev. Moram pa priznati, da bi bil odhod pred gledalci na tribunah težji kot je v tem trenutku. Moja družina se je tukaj počutila kot doma in lahko rečem, da je šlo za obojestransko ljubezen.”

Škoda da ob slovesu ni videl navijačev

“Hvala klubu za to veliko čast. To je tudi odgovornost, s profesionalnostjo in odnosom sem dal klubu v preteklih letih svoj prispevek po najboljših močeh, klub pa mi je omogočil najboljše pogoje. Moja družina se je tukaj počutila kot doma in lahko rečem, da je šlo za obojestransko ljubezen. Škoda, da je moralo slovo miniti brez prisotnosti navijačev. Moram pa priznati, da bi bil odhod pred gledalci na tribunah težji kot je v tem trenutku,” je strnil vtise po priložnostni svečanosti glede na aktualne razmere Mitja Viler.

V klubu dosegel mejnike

“Karkoli bom rekel, ne bom realen. Prišel sem v Maribor iz nekega drugega okolja, skupaj smo začeli pisati zgodbo, na katero nisem upal pomisliti niti v najlepših sanjah. Ostali bodo topli, prijetni spomini. Vse je bilo izjemno, od prve trofeje, prve uvrstitve v Ligo Europa, prve uvrstitve v Ligo prvakov, to daje posebno dimenzijo. Potem pa so sledili novi mejniki. Vem, da me je gol proti Beer Shevi zapisal v zgodovino oz. me bodo ljudje po njem najbolj pomnili. Ponosen sem na skupne trenutke, je pa vsaka odigrana tekma za takšno institucijo velik dosežek,” je za NK Maribor še povedal Mitja Viler.

Oddaj komentar