NK Pohorje: Brutalnemu in nešportnemu obnašanju v nogometu ni opravičila

Vir: FB NK pohorje

V nedeljo se je na tekmi med NK Pohorje iz Ruš in NK Dobrovce iz Miklavža na Dravskem polju zgodil neprimerni incident. Hude telesne poškodbe je utrpel igralec NK Pohorje, ki mu jih je povzročil igralec iz nasprotne ekipe. Na facebook strani NK Pohorje so zapisali, da so le nekaj minut pred koncem srečanja, ki ni odločalo o ničemer, bili priča grozovitemu napadu na igralca, posledica katerega so hujše poškodbe obraznih kosti.
“Dejanje, ki ga ne moremo prezreti, še manj oprostiti, je vredno vsakega obsojanja. Hinavsko, brutalno in nešportno obnašanje ne sodi na nogometna igrišča, kakor tudi ne v vsakdanje življenje,”  so zapisali na facebooku NK Pohorje. Incident so na kraju prijavili policiji, ki zadevo preiskuje. Pozivajo tudi MNZ Maribor in Nogometno zvezo Slovenije za ustrezne sankcije, ki sodijo takšnemu napadu.

Je pa tudi Nogometni klub Dobrovce na svojem facebooku objavil izjavo o nešportnem dogodku na omenjeni tekmi. Sporočajo, da so dejanje njihovega igralca obsodili in odstranili iz ekipe. Odsvetovali so mu tudi gibanje v okviru športnega parka.

Oddaj komentar