Varnostnik v Mariboru pretepel kupca, zlomil mu je nos

Na družabnih omrežjih je zaokrožil zapis Marka, ki je 15. marca prišel v trgovino Lidl na Pobrežju. Varnostnik naj bi ga pretepel in mu zlomil očala in nos.

Varnostnik ga ni želel spustiti naprej

Kot zapiše Marko, naj bi bila ura 20.20, a mu je varnostnik dejal, da je že zaprto. “Rekel sem mu, da je odprto do 20.30. Nakar sem zagledal trgovko in jo prosil, če lahko nekaj kupim, odgovorila je izvolite, samo vas prosim, da hitro pridete na blagajno,” je zapisal in dodal, da je bil na blagajni čez dve minuti.

“Ko sem odhajal ven, mi je varnostnik pripomnil, če mislim, da sem frajer, ker sem se pripeljal z novim skuterjem. Rekel sem mu, kaj njega to zanima, naj se briga zase in da je skuter od brata,” opisuje. Nato naj bi mu varnostnik rekel, da se ne bo delal norca iz njega in ga ignoriral ob vstopu v trgovino.

Spravil ga je na tla in začel pretepati

Nato naj bi ga spravil na tla in naj bi ga začel pretepati z rokami po obrazu. “Nato sem mislil, da bo odnehal, a me je udaril še nekajkrat. Ker nosim očala, mi jih je zlomil. Poklical sem policijo in povedal, da me je po obrazu in očalih močno pretepel in polomil očala,” pove v nadaljevanju. Policista naj mu ne bi dala zapisnika, rekla naj bi mu, naj se zglasi na PP Tabor, kjer vložijo poškodovanje lastnine in zabeležijo napad varnostnika.

Zlomil naj bi mu nos in očala

“Rekel sem, da so zagotovo kamere v Lidlu vse posnele in da hočem posnetek, da se preda policistom,” dodaja. Po prijavi naj bi se odpravil v UKC Maribor, saj je imel od udarcev zlomljen nos.

V Lidlu dogodek obžalujejo

Obrnili smo se na Lidl Slovenija, kjer so nam potrdili, da so z dogodkom seznanjeni,
prav tako so v stiku s kupcem. “Dogodek obžalujemo in raziskujemo okoliščine ter bomo temu ustrezno tudi ukrepali,” so še dodali.

Prav tako smo se obrnili na PU Maribor, kjer so nam potrdili, da so prejeli prijavo dogodka. Zaenkrat je preiskava še v teku, več informacij sledi.

 

 

Dne 15.3.2021 sem prisel v lidl trgovino na pobrežju ob uri 20h20min in mi je varnostnik takoj grdo zabrusil da imajo ze…

Objavil/a Marko Pako dne Ponedeljek, 15. marec 2021

Oddaj komentar