Na Zlato lisico z brezplačno vožnjo z avtobusom

Le še nekaj dni nas loči do pričetka 55. Zlate lisice, 1. in 2. februarja na Pohorju. V Podjetju Marprom so za ta dva dneva omogočili brezplačno vožnjo za vse potnike z avtobusom na liniji številka 6 Vzpenjača. 

V času letošnje Zlate lisice, 1. in 2. februarja, okvirno od 7. do 16. ure bo avtobusni prevoz na mariborski liniji številka 6 Vzpenjača za vse potnike brezplačen,” so sporočili iz Marproma.

Zaradi pričakovane gneče bo v petek in soboto do Vzpenjače ob rednih avtobusih vozilo še več dodatnih, tako bo na liniji številka 6 v pogonu 11 avtobusov dnevno. “Med 7. uro in 9.50 ter pozneje pri povratku med 14.30 in 16. uro bodo avtobusi vozili vsakih 5-10 minut oziroma neprekinjeno,” dodajajo na Marpromu. Vzpostavili bodo tudi P+R parkirišče (park and ride) pri Kadetnici ob Engelsovi ulici. Od tam bodo pod Pohorje in nazaj na P+R parkirišče vozili še posebni Marpromovi avtobusi, v petek štirje in v soboto pet. Prevoz z njimi bo prav tako brezplačen, pogostost voženj pa bo prilagojena potrebam.

 

Oddaj komentar