Konec meseca vrata odpira pohorski kolesarski park, to so novosti

VIR: Visit Pohorje

Z odprtjem Bike parka Pohorje se bo v petek, 31. marca, pričela nova kolesarska sezona na Mariborskem Pohorju.

Na začetku bodo spusti z gorskimi kolesi v Bike parku mogoči po progi Red Line in spodnjem delu proge Flow Line. Sprva bodo veljale enotne cene dnevnih vozovnic v višini 19 EUR, sicer pa cenik 2023 prinaša nekaj novosti, sporočajo iz Marproma.

Med novostmi je ugodna paketna vozovnica ½ + 2, ki prvi dan velja od 12. ure naprej, zatem pa še dva cela dneva. Nova je tudi vozovnica Gravity Card MB; vsak imetnik evropske vozovnice Gravity Card (ta velja od 8. aprila do 5. novembra), ki jo bo kupil na blagajni pod Pohorjem, bo zraven brezplačno dobil še vozovnico Gravity Card MB, s katero bo lahko obiskoval Bike park Pohorje v letu 2023 že pred 8. 4. in tudi po 5. 11. Vozovnice so že v prodaji, celoten cenik pa je dostopen na tej povezavi.

Kakšen do delavnik? 

Kolesarski park na Mariborskem Pohorju bo na začetku sezone odprt med 9. in 18. uro, ko bo krožna kabinska žičnica v petek, soboto in nedeljo (31. 3.–2. 4.) krožila neprekinjeno.

Zaradi remonta na krožni kabinski žičnici bo Bike park aprila deloval samo ob petkih, sobotah in nedeljah ter še oba praznična dneva – velikonočni ponedeljek (10. 4.) in dan upora proti okupatorju (27. 4.).

Oddaj komentar