FOTO: Cepljenje možno tudi v cepilnem centru v UKC Maribor

Iz UKC Maribor so sporočili, da smo na pragu četrtega vala epidemije.

“Na pragu 4. vala moramo kot družba narediti vse, da bo življenje v jeseni potekalo čim bolj normalno. Samo z zaščitnimi ukrepi žal ni možno dovolj učinkovito preprečevati novih okužb z virusom SARS-CoV-2, zato pričakujemo, da bomo to dosegli z ustrezno precepljenostjo prebivalcev z varnimi in učinkovitimi cepivi,” sporočajo iz Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.

Obveščajo, da se lahko v UKC Maribor brez predhodnega naročanja osebe cepijo proti SARS-CoV-2 v njihovem Cepilnem centru, pred stavbo Oddelka za infekcijske bolezni in vročinska stanja: “Cepite se lahko vsak delavnik, od 8. do 22. ure. Izbirate lahko med cepivoma Pfizer/BioNTech COMIRNATY® in COVID-19 Vaccine Janssen (Johnson&Johnson). Za vas bomo pripravili tudi EU digitalno COVID potrdilo.”

Skupen boj proti epidemiji

Če želite, lahko v UKC Maribor pridete tudi na drugi odmerek cepiva: “Vljudno vabljeni, da se pridružite skupnemu boju proti COVID-19 in s cepljenjem zaščitite sebe ter svoje bližnje – dajmo življenju prosto pot. Če pa ste že cepljeni, se vam za to odločitev iskreno zahvaljujemo.”

Oddaj komentar