FOTO: V Europarku prenovili restavracijo Interspar

Vir: Spar Slovenija

SPAR Slovenija v trgovskem centru Europark v Mariboru po 3-mesečni prenovi odpira Restavracijo INTERSPAR v sveži podobi. Moderno zasnovana restavracija gostom nudi prijetno vzdušje na stari lokaciji z razgledom na reko Dravo in slikovito kuliso starega mestnega jedra. Prenova je potekala z mislijo na okolje, saj v Sparu velik pomen dajejo trajnostnemu ravnanju in energetskim izboljšavam.

Restavracijo po novem krasi sodoben interier, saj so v Sparu s kombinacijo modernih visokih miz s stoli ter klasičnih nižjih garnitur poskrbeli za svežo in razgibano podobo. Stilska prenova jedilnega dela je zasnovana po navdihu avstrijskega arhitekta in predstavlja njegov tretji uspešno zaključen projekt v Sloveniji. Goste bo od sedaj navduševal prenovljen samopostrežni oddelek, ki se ponaša z najsodobnejšo opremo, vanj pa so umestili tudi nov solatni bar in dodatne vitrine.

Vir: Spar Slovenija

Za najmlajše so v Sparu poskrbeli s posebnim otroškim kotičkom, starši pa bodo lahko medtem uživali v moderno zasnovanem baru, ki nudi še večje udobje. Popolnoma so prenovili tudi tla restavracije ter poskrbeli za okoljevarstveno noto, saj prostore sedaj osvetljuje energetsko varčna LED-razsvetljava, v celoti pa so prenovili tudi prezračevalni sistem. Pozabili niso niti na kuhinjo, ki kuharjem zagotavlja vrhunske pogoje za delo in pripravo okusnih jedi.

Vir: Spar Slovenija

Poleg prenove ambienta so v Sparu posebno pozornost namenili tudi razširitvi in nadgradnji ponudbe, saj so za goste pripravili bogat izbor solat iz solatnega bara in pester nabor dnevno sveže pripravljenih jedi. Pravo kulinarično izkušnjo zagotavljajo tudi okusne jedi z žara, ki jih kuharski mojstri pripravljajo kar pred očmi gostov.

Vir: Spar Slovenija

Prenovljena Restavracija INTERSPAR v Europarku Maribor skupaj s svojo teraso nudi prostor 293 gostom, v kavarni ob njej pa si kavo in priboljšek lahko privošči dodatnih 67 obiskovalcev. Skupna površina restavracije znaša 1170 kvadratnih metrov, za želje in potrebe gostov pa bo v njej skrbelo 32 zaposlenih.

Vir: Spar Slovenija

Oddaj komentar