Od ponedeljka na Pohorju nižje cene smučarskih vozovnic

FOTO: Visit Pohorje

Smuka na Mariborskem Pohorju bo od ponedeljka, 11. marca, na voljo po znižanih cenah dnevnih vozovnic. Dnevna vstopnica za odrasle bo stala 22 eurov, za mladino, študente in seniorje 19, za otroke pa 13 eurov.

Kot so zapisali na Facebook profilu Visit Pohorje, bo ta vikend še mogoče smučati na zgornjem delu Pohorja (do spodnje postaje sedežnice Sleme), medtem ko bodo od začetka naslednjega tedna odprta samo smučišča na Arehu.

Tam bo še naprej na razpolago večina doslej odprtih prog, vključno s Piskrom. Na njih je trenutno do 30 centimetrov snega, tako da še vedno omogočajo kakovostno spomladansko smuko,” so zapisali.

V nadaljevanju zimske sezone bo z Bellevueja do Areha in nazaj vozil tudi smučarski avtobus. Od ponedeljka pa bo po voznem redu vsako uro obratovala tudi krožno-kabinska žičnica, ko bo neprekinjeno krožila za Bike Park Pohorje.

Napovedujejo, da bo Bike Park v marcu odprt vsak dan med 8. in 18. uro ter ob sobotah, nedeljah in praznikih ob istem času. Zaenkrat je odprta proga Red line.

Oddaj komentar