Trump razjezil Schwarzeneggerja, ta ga je z odgovorom utišal

Ameriški predsednik Donald Trump je izkoristil državni molitveni zajtrk za to, da bi tisočim zbranim dejal, naj molijo za ocene Arnolda Schwarzeneggerja, ki je prevzel Trumpov televizijski šov “Slavni pripravnik”. Zaenkrat slavni igralec ne uspe doseči Trumpove gledanosti.

Želim, da vsi skupaj molimo za Arnolda, če lahko, zaradi gledanosti,” se je Trump pošalil na začetku govora. Trump je namreč bil prvotni voditelj in glavna zvezda šova “pripravnik”. Sicer pa to ni prvič, da se Trump posmehuje svojim naslednikom v šovu.

Bivši kalifornijski guverner (Schwarzenegger) se je hitro odzval preko svojega predstavnika: “Schwarzenegger moli, da predsednik Trump hitro izboljša svojo oceno,” je sporočil. Kmalu zatem je sledil še odgovor v videu, ki ga je objavil na Twitterju, Facebooku in Instagramu. “Hej, Donald imam odlično idejo. Kaj če bi zamenjala službi? Ti lahko prevzameš televizijo, ker si tak strokovnjak za gledanost, jaz pa bom prevzel tvojo službo, potem pa bodo ljudje končno lahko spali,” so bile besede igralca. Več v videu spodaj:

 

Kljub temu, da je igralec še pred enim tednom Trumpu zaželel srečo, so se stvari očitno hitro obrnile. Samo 36 odstotkov Američanov namreč odobrava način na katerega Trump vodi državo, kar je najnižji odstotek podpore nekega predsednika na začetku mandata v zgodovini.

Oddaj komentar