VIDEO: Na Koroškem o ljubezni s peterico Bassless

"Ognjena" Karin Možina. Vir: posnetek videospota Love Runs Out na Youtube.

Štajerci, Korošica, Primorka in Gorenjec, ki sestavljajo zasedbo Bassless, so izdali nov videospot – Love Runs Out. Očitno jih je navdušila zasedba OneRepublic. Kakšen je izdelek, ki je nastal v 16 urah pri 0 stopinjah Celzija, si oglejte v VIDEU.

Glede na to, da sta predvsem dami bržkone premalo oblečeni za temperaturo ledišča, jih je očitno v neogrevanem Železarskem muzeju na Ravnah na Koroškem grela glasba, ritem in koreografija. K “protimrazni” opremi je sodil tudi topel sprejem zaposlenih, čaj in industrijski kalorifer. “No, pa tudi etanol, ki ga je ekipa zavoljo posebnih ognjenih učinkov v celem dnevu zakurila dovolj za celo kurilno sezono“, pravijo v skupini Bassless.

Utrinek iz novega videospota skupine Bassless - Love Runs Out.
Utrinek iz novega videospota skupine Bassless – Love Runs Out.

Sami svoji mojstri
Skupina je večino obilice dela, ki ga zahteva takšen projekt, tudi tokrat opravila sama. Aranžma je napisal Kristjan Virtič, avdio produkcijo je prevzel Klemen Brezavšček, scenarij, režijo ter ličenje Nastja Vodenik in styling Karin Možina. Produkcijo in postprodukcijo videa so zopet zaupali Mihi Kolarju (MK Visuals) z ekipo. Poleg petih članov skupine, pa v videu nastopa tudi zelo nadarjena mlada pevka in plesalka Angelika Kos. “Angeliko smo našli preko plesnega kluba Novo Mesto, priporočila jo je njena učiteljica in vlogo je odigrala res odlično! V zgodbi, ki sem si jo zamislila, je mala solistka Karin, ki se zateče v zavetje stare tovarne, se preda svoji domišljiji in si skozi pesem predstavlja, kako kot odrasla nastopa z rokersko a cappella skupino. Sanje vsake deklice, kajne?” je povedala članica Nastja.

Vir: posnetek videospota Love Runs Out na Youtube.
Angelika Kos. Vir: posnetek videospota Love Runs Out na Youtube.

Vodoodporni instrumenti
Bassless je skupina, ki pri svojem ustvarjanju ne uporablja nobenih glasbil, pač pa le zvočila, ki jih s seboj vzamejo tudi pod tuš. Glas, roke in nasploh celotno telo. V februarju so javnosti predstavili novega člana Mateja Virtiča in sedaj skupaj redno koncertirajo. Druži jih ljubezen do petja, glasbe in močnih ritmov.

Vir: posnetek videospota Love Runs Out na Youtube.
Vir: posnetek videospota Love Runs Out na Youtube.

Oddaj komentar