Izbrani najboljši štajerski zdravniki leta 2021

Fotografija je simbolična. Vir: Pixabay.com

Četrtič po vrsti so pri časniku Večer s pomočjo bralcev iskali in našli najboljše štajerske zdravnike. Ti so zdaj tudi že znani.

Štajerska ginekologinja leta je postala Renata Završnik Mihič, najboljši družinski zdravnik pa je postal Gregor Drnovšek. Oba sta ta naslov dobila drugič zaporedoma. Sanja Slade je postala štajerska  zobozdravnica leta, štajerski pediater leta pa je Igor Dovnik.

Večerovci so poskrbeli za podelitev priznanj, ki je potekala prek spleta. Kot so sami zapisali, brez slavnostnega dogodka kot v prvih dveh letih, a z iskrenimi in toplimi videoposnetki.

Štajerski družinski zdravnik leta 2021: Gregor Drnovšek

Družinski zdravnik Gregor Drnovšek dela v ambulanti Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca v Jezdarski ulici. Naziv, ki ga je dobil, pa sprejema in namenja vsem kolegom, ki vsak dan “tiho in požrtvovalno, s polno mero entuziazma, pogosto na meji svojih zmogljivosti skrbijo za svoje bolnike”, so zapisali pri Večeru.

Štajerska ginekologinja leta 2021: Renata Završnik Mihič

Mariborska ginekologinja Renata Završnik Mihič je drugo leto zapored štajerska ginekologinja leta. Dela v ambulanti Ginekomed forum in upa, da bo zaupanje, ki ga je dobila, še poglobila.

Štajerski pediater leta 2021: Igor Dovnik

Igor Dovnik spada med koncesionarje in že vrsto let skrbi za zdravje otrok. Pravi, da vedno skuša vse, ki pridejo k njemu po pomoč, zdraviti, kot bi zdravil svoje otroke, so zapisali pri Večeru. Priznanje pa mu pomeni obvezo delati dobro tudi naprej.

Štajerska zobozdravnica leta 2021: Sanja Slade

Štajerska zobozdravnica leta 2021 je prav tako koncesionarka Sanja Slade, ki je ob prejemu naslova dejala, da se zahvaljuje vsem, ki so oddali glas zanjo, saj so ji s tem povedali, da počne nekaj dobrega.

Oddaj komentar