Večno mlada zvezdnica serije “Seks v mestu”

Foto: Guliver/X17, Getty

Lepa rjavolaska je danes stara 51 let, ampak kljub temu izgleda odlično, kar je pred dnevi dokazala na letališču v Los Angelesu. Radovedni paparaci je niso izpustili izpred oči.

Igralka Kristin Davis je najbolj poznana po svoji vlogi romantične Charlotte v kultni seriji “Seks v mestu”. Lepa rjavolaska tudi pri svojih 51 letih še vedno ne kaže znakov staranja.

Foto: Guliver/X17, Getty
Foto: Guliver/X17, Getty

Igralka se je poskušala zliti z okolico s znošenimi kavbojkami in modro majico, svoj obraz pa je poskušala skriti pod črnim klobukom. Ni ji uspelo, zato se je paparacem le nasmejala in nadaljevala svojo pot.

Spomnimo, da je igralka postala ena izmed najprepoznavnejših televizijskih obrazov ravno zaradi serije “Seks v mestu”, kjer je odlično odigrala vlogo Charlotte York. Leta 2004 ji je ta vloga prinesla prestižno nagrado Emmy. Zanimivo je dejstvo, da se igralka ni nikoli poročila, leta 2011 pa je posvojila hčerko Gemmo Rose. Vedno je bila iskrena glede svojega problema z alkoholom, ki ga je premagala, vendar pa ob tem javno priznala, da ji pogosto manjka.

Kljub vsem težavam pa Kristin še danes izgleda čudovito. Poglejte kakšna je bila v času snemanja serije in kakšna je še danes.

kristin davis mlada

Foto: Guliver/X17, Getty
Foto: Guliver/X17, Getty

Oddaj komentar