Ta konec tedna Citybeach Maribor

Vir: Maribox

Ta petek, 7. junija, bo ob Dravi ponovno zaživela mestna plaža Citybeach Maribor. Mestna plaža se odpre ob 15. uri, na največji Terasi Mariboxa.

Tridnevno druženje ob kulinariki, urbani glasbi, športnih predstavitvah in osvežilnih napitkih. Najbolj vroča plaža v mestu je nazaj. Organizatorji od 7. do 9. junija napovedujejo ustvarjalne delavnice za otroke, vrhunsko “street food” kulinariko, športne predstavitve, ter nastope v živo znanih DJ-jev v ritmu R’n’B, Disco in Funka.

Nabrežje Drave in teraso Mariboxa bomo z ležalniki in senčniki spremenili v pravo mestno plažo. Uvod v letošnje poletje je bil vremensko skorajda nevzdržen, z našo plažo pa se vročina zares začne. Nebo brez oblačka in napovedane poletne temperature so kot po naročilu za že tretjo izvedbo Citybeah Maribor. Vzdušje plaže bo možno doživeti tudi s športnimi aktivnosti, lahko se boste razvajali s “street food”  ponudbo hrane, v večernih urah pa zaplesali v ritmih R’n’B, Disco in Funk glasbe ob nastopih znanih in urbanih imen, med njimi Šuljo, Marko Herič, JAMirko in Damaris, ki bo poskrbela za nastop v živo. Obiskovalci se bodo lahko ohlajali z osvežilnimi koktejli na terasi Mmariboxa, ter uživali na edinstveni, čisto pravi plaži ob nabrežju reke Drave,” je povedal Mitja Špes, organizator Citybeach Maribor.

Letošnja novost mestne plaže je urbana glasba in popestrena street food ponudba. V petek bodo gostili lokalne R’n’Bdj-e, kot so Šuljo, Urbadur in DJ Rocca na Afterwork plaži. V soboto z velikih odrov na “paluba stage” prihaja priznan DJ, JAMirko, njegovemu nastopu pa se bo pridružila Damaris, ki bo z pevskim vložkom popestrila poletno disco-funk noč. V nedeljo pa vas vabijo na chillout dogajanje Citybeach-a.

Vaše brbončice bodo razvajali Lars&Sven burgers, Skunk urban kitchen ter Maja&Nika food truck. Poskrbljeno bo tudi za ljubitelje vegetarijanske hrane. “Veseli nas, da bomo pri nas gostili Citybeach festival, kjer se lahko zabavajo ter sproščajo otroci in odrasli. Za vse najmlajše smo poskrbeli z maratonom najnovejših risank in animacijskim programom Bratov Malek. Dogodek Citybeach je vedno širše prepoznaven, zato je tudi naš navdih in vzpodbuda, da v prihodnje vlagamo v razvoj lokacije, tako bomo že med Festivalom Lent, nadaljevali zgodbo plaže,“je povedal Stipe Jerič, direktor Mariboxa.

Oddaj komentar