Prihaja Open Air Rock Festival – Dan mladosti

Člani društva Dinamika že peto leto zapored pripravljajo rock festival, ki bo 26. in 27. maja v idiličnem ambientu dvorca Dravski dvor, v Miklavžu na Dravskem polju.

Sedaj na vrtso prihajate rockerji in ljubitelji dobre glasbe. V društvu Dinamika iz Dravskega dvora, namreč že peto leto zapored prirejajo rock festival, ki zažiga in podžiga že pet let. Tako bo tudi v petek in soboto, 26. in 27. maja, ko bodo na oder, v idiličnem ambientu nastopili znani in priznani glasbeniki.

Kot so nam zaupali organizatorji bodo v petek, 26. maja, nastopili priznani glasbeniki zasedbe Feel the Phill Collins – tribute show, ki letos beležijo tudi 10. obletnico delovanja. Ob tem pa bomo “žurali” tudi s čalni The Trio (ZZ TOP, AC⁄DC cover band).

In tukaj Dneva mladosti še ni konec. Dan kasneje, 27. maja bodo na odru nastopili tudi priljubljeni člani zasedbe MI2 in Elvis Jackson.

Vir: arhiva Lokalec.si

Dva rokerska večera bosta še toliko bolj posebna, saj se bosta odvila na posebnem idiličnem dvorišču obnovljenega zgodovinskega dvorca – Dravski dvor, ki bo v mraku dobilo svoj poseben čar pod razsvetljavo, ki osvetljuje okolico. “Ambient je unikaten in daje piko nai glasbenemu spektaklu,” pa pravijo organizatorji.

Podrobnosti lahko spremljate na Facebook dogodku Dan Mladosti/Open Air Rock Festival – Sobota.

Oddaj komentar