Na mariborski Pedagoški fakulteti se veselijo Lampiončkov

Vir: arhiva Lokalec.si

Zelenica pred Pedagoško fakulteto Univerze v Mariboru bo kmalu postala prireditveni prostor dnevnega dogajanja Lampinčkov, enega največjih projektov Študentske organizacije Univerze v Mariboru, ki združuje športne igre in študentsko zabavo. Prireditev pozdravlja in podpira tudi dekan Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru Marko Marhl.

Dekan Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru Marko Marhl meni, da so Lampiončki v teh 37. letih postali pravi študentski praznik. <em>”S ŠOUM- om in zavodom Štuk dobro sodelujemo, zato jih bomo tudi letos gostili na zelenici pred našo fakulteto. Študenti in organizatorji so še posebej v lanskem letu dokazali, da so vešči dobre organizacije in odgovornemega ravnanja z odpadki ter okolico in prav je, da v tem duhu dogodek podpiramo in smo del širših aktivnosti študentov in študentskega življenja,« </em>je dejal.

Pred dvema letoma so se organizatorji odločili za lokacijsko spremembo, kar pomeni, da se bo celotno dogajanje tudi letos odvijalo znotraj študentskega kampusa Gosposvetska. Pedagoška fakulteta Univerze v Mariboru želi vsem študentom prijetno druženje.

Oddaj komentar