FOTO: Znani finalisti Europarkove sanjske poroke

Na praznik ljubezni, 14.2., so se v Europarku predstavili finalisti Europarkove sanjske poroke, ki so izmed vseh prijavljenih parov uspeli prepričati žirijo – priljubljenega Dejana Zavca, psihoterapevtko dr. Veroniko Podgoršek, stilistko in koreografinjo Ano Žvorc ter center managerko Europarka Simono Mandl. Odločitev o zmagovalcu je zdaj v rokah javnosti.Potem ko je žirija iz množice prijavljenih kandidatov za Europarkovo sanjsko poroko izbrala 5 finalnih parov, bosta o zmagovalcu odločali vi. Za svoje favorite lahko od 20.2.2017 glasujete na spletnem naslovu www.sanjskaporoka.europark.si , vsak teden pa bo izpadel par, ki bo prejel najmanj glasov. Srečna zmagovalca bosta razglašena 20.3., večno zvestobo pa si bosta na Europarkovi poroki obljubila 13.5.2017.

Kdo so finalisti

Ines Ferčič in Daniel Cigula; Foto: Bojan Mihalič
Ines Ferčič in Daniel Cigula; Foto: Bojan Mihalič

Ines Ferčič in Daniel Cigula sta se spoznala v pustnem šotoru na Ptuju, bila je ljubezen na prvi pogled. Še danes hodita obujat spomina na  njuno “klop prvega poljuba.”

 

 

 

 

 

 

Samanta Posilović in Jurij Korbar; FOTO: Bojan MIhalič
Samanta Posilović in Jurij Korbar; FOTO: Bojan Mihalič

Samanta Posilović in Jurij Korbar sta skupaj delala v tovarni in med njima je preskočila iskrica. Pred dvema letoma sta se zaročila na grškem otoku Samos. Pravita, da bo poroko nov začetek skupne življenjske poti in vizije.

 

 

 

 

 

 

Ingrid Čuš in Aleksander Ščavničar; FOTO: Bojan MIhalič
Ingrid Čuš in Aleksander Ščavničar; FOTO: Bojan MIhalič

Ingrid Čuš in Aleksander Ščavničar sta se spoznala na nekoliko bolj nenavadnem mestu: na zlati maši za župnika. Sta srečna starša dveh sinov, od katerih starejši je delno “sokriv”, da sta kandidirala za Eruparkovo sanjsko poroko. “Mami, ti se moreš pisat enako kot ati in jaz“, nam je njegove besede z nasmehom zaupala Ingrid.

 

 

 

 

 

 

Natalija Bodner in Gregor Šipek; FOTO: Bojan Mihalič
Natalija Bodner in Gregor Šipek; FOTO: Bojan Mihalič

Natalija Bodner in Gregor Šipek sta kar 17 let živela le kilometer oddaljena drug od drugega, preden sta se spoznala. Zaročila sta se, ko sta krstila svojo hči. Trenutno načrtujeta gradnjo hiške za družino.

 

 

 

 

 

 

Tadeja Ornik in Boris Grubar; FOTO: Bojan Mihalič
Tadeja Ornik in Boris Grubar; FOTO: Bojan Mihalič

Tadeja Ornik in Boris Grubar sta se spoznala med študijem, ko sta oba tudi delala na pošti. Med drugim ju združuje ljubezen do slovenskih gora. Želita si, da bo poroka večni spomin za njiju in vse njune bližnje.

 

 

 

 

 

Prav posebno vzdušje je na valentinovi predstavitvi finalistov pričaral tudi cvetoč pomladni park, ki bo obiskovalce v Europarku s cvetličnimi dekoracijami ter čudovitimi kotički za sprostitev razveseljeval še do 19.2.2017.

Oddaj komentar