VIDEO: Vijoličasti pred vrati Lige prvakov

Darko Milanić in Damjan Bohar

Nogometaši NK Maribora so danes opravili trening v Ljudskem vrtu, ob tem pa še potekajo zadnje priprave na jutrišnjo tekmo s Hapoel Beer Shevo.

Pred Mariborčani je tako odločilna tekma za Ligo prvakov, ki bo v Ljudskem vrtu ob 20.45. Trener vijoličastih Darko Milanić ima sicer pred jutrišnjo tekmo tudi sladke skrbi, saj kar nekaj nogometašev Maribora igra v dobri formi. Uvodoma pa je na današnji tiskovni konferenci pojasnil, da je po tekmi v Izraelu kar nekaj igralcev imelo težave zaradi udarcev, a da so vsi lažje poškodbe sanirali, razen Luke Zahoviča, ki je sinoči bil operiran. Prav tako sta o občutkih in pričakovanjih pred jutrišnjo tekmo spregovorila trener Darko Milanič in vezni igralec Damjan Bohar.

Milanić je razkril strategijo za jutrišnji večer. Na vprašanje ali je v načrtu le en zadetek in ohranitev mreže nedotaknjene ali pa zadeti čim več zadetkov, pa je odgovoril:

 

Damjan Bohar, je dejal, da jih čaka nova tekma, ki se bo razpletla kot se bo, a da bi bil že 1:0 odličen rezultat.

Na koncu tiskovne konference in pogovoru z novinarji se je Milanić spomnil še anekdote, ki se mu je pripetila včeraj v trgovini. “Smejim se, ker sem včeraj doživel eno super lepo stvar. V trgovini na blagajni me je gospod ogovoril, me pozdravil in zaželel veliko uspeha in mi predlagal oziroma povedal kako izvest tekmo. Če bomo ustavili številko 9, gremo sigurno naprej.”

 

 

 

1 KOMENTAR

  1. tudi UEFA = lep dosezek. Vendar pa za LP = treba pa nekaj ali kar nekaj vec pokazat oz. dokazat na igriscu. To ni vec kmecka liga. Tu gre veliko bolj za res. Itak vec kot 6 tekem nihce niti vi ne pricakujte. 4m3n

Oddaj komentar