VIDEO: Milanič ostaja v Mariboru najmanj do 2021

Pred jutrišnjo tekmo v Ljudskem vrtu, kjer se bodo vijoličasti pomerili s FC Sevilla, je na današnji novinarski konferenci trener Darko Milanič podpisal pogodbo z NK Mariborom, v kateri se je zavezal do leta 2021.

Darko Milanič, strateg vijoličastih je podaljšal pogodbo z NK Maribor do leta 2021. “Zelo sem zadovoljen, da smo se brez težav dogovorili za nadaljnje sodelovanje,” je dejalDarko Milanič.  Mariboru se tako obetajo nove sanje Lige prvakov, morda tudi evropska pomlad. “Priprave za naslednjo Ligo prvakov so se začele že danes,” je povedal športni direktor NK Maribor Zlatko Zahović. Milaniču je ob tem simbolno predal mariborski dres s številko 2021 na hrbtu. “Zdaj je ta številka, čez 13 dni pa dobiš dres s številko 50,” in Milaniča spomnil na bližajoči se starostni jubilej.  “Najprej zahvala za zaupanje športnemu direktorju in vsem drugim v klubu, zelo sem zadovoljen, da smo se brez težav dogovorili za nadaljnje sodelovanje,” se je odzval Milanič.

Pred jutrišnjo zadnjo tekmo v Ligi prvakov pa sta trener Milanič in Marcos Tavares povedala, da bodo tekmo proti Sevilli  odigrali “na polno”, tako kot jo znajo. Milanič je ob tem še dodal, da so fantje dobro motivirani.

Tavares bo igral na krilih svojega rekorda, ki mu je vsekakor vlil dodatno motivacijo in energijo. “Upam, da bom zadel še v Ligi prvakov,” je dejal na današnji novinarski konferenci

Na jutrišnji tekmi pa ne bomo videli Šmeja, Rajčevića, Obradovića ter Mešanovića, ki so poškodovani.

Oddaj komentar