V Mariboru bodo izbrali najboljšega športnika za leto 2016

Izbor najboljšega športnika Maribora za leto 2016 bo 20. februarja v dvorani Lukna.

Izbor športnika Maribora 2015 Foto: arhiva Lokalec.si
Izbor športnika Maribora 2015
Foto: arhiva Lokalec.si

Športna zveza Maribor bo v dvorani Lukna, 20. februarja ob 20:00 pripravila prireditev Izbor športnika Maribora za leto 2016.

Kot so danes sporočili organizatorji, je prireditev zadnja tri leta zaupana v organizacijo Športni zvezi Maribor, ki se ob podpori Mestne občine Maribor trudi dvigniti dogodek na nivo, ki si ga mesto in športniki zaslužijo. “Brez dvoma lahko trdimo, da je bila lanska izvedba presežek v vseh pogledih in, da bo letošnja, kot zagotavljajo organizatorji, še boljša. Voditeljski tandem, Mitja Šeško in 6pack Čukur bosta tudi letos razbila monotonost na odru, zanimivi glasbeni gostje pa bodo poskrbeli za sproščeni del. In kar je najpomembneje, prisotnost so potrdili tudi že skoraj vsi najboljši športniki preteklega leta,” so sporočili organizatorji.

Matjaž Meško, predsednik organizacijskega odbora, je dejal, da imajo v Mariboru vrhunske športnike, ki so hkrati izjemne osebnosti in vzor vsem mlajšim generacijam. “Ljudje se ukvarjajo z več kot petdesetimi športnimi panogami kar samo dokazuje, da mesto živi za šport. Prav iz tega razloga si želimo, da je prireditev Izbor športnika Maribora poklon njim, šampionom, ki dneve, tedne in mesece garajo, da se lahko potem mi vsi skupaj z njimi veselimo in podoživljamo vse te izjemne uspehe.”

Oddaj komentar