Martin Milec zopet oblekel dres Maribora

Martin Milec, foto: M. Pigac

NK Maribor je pred nedeljsko tekmo Prve lige Telekom Slovenije proti Ankaranu na spletni strani objavil, da se je v Ljudski vrt vrnil stari znanec Martin Milec. Petindvajsetletni branilec je z vijoličastimi podpisal triletno pogodbo.

Milec je iz Maribora odšel poleti 2014 po evropski pomladi. Po tem se je preselil v belgijski Standard Liege. Kot posojen nogometaš pa je izkušnje nabiral tudi pri nizozemski Rodi.

“Hoteli smo se okrepiti, dobiti kakovost več. Ne le za končnico kvalifikacij za ligo prvakov, ampak tudi za prvenstvo, saj nas čaka dolga jesen, ne glede na to, v katerem tekmovanju bomo igrali. Odločili smo se za Martina, ki ga dobro poznamo. Ima bogato zgodovino v našem klubu, pozna proces treninga, zahteve Maribora. Njegovo vključevanje v ekipo bo zelo kratko, saj je seznanjen z vsemi zakonitostmi tega kluba, z navijači in verjamem, da smo dobili vrhunsko okrepitev,” je pravi športni direktor kluba Zlatko Zahović.

Milec je ob vrnitvi dejal, da je “presrečen zaradi vrnitve v Ljudski vrt, ki je res moj dom. Občutek bi lahko primerjal s tem, kot da greš za 14 dni na morje. Je lepo, vse je super. Ko pa prideš nazaj, v svoj dom, v svojo posteljo, je nekaj povsem drugega. Nekako tako bi lahko opisal ta trenutek. Rad bi se zahvalil športnemu direktorju, vsem v klubu za izkazano zaupanje. Komaj čakam, da začnem trenirati in igrati.”

Vir: Lokalec.si

Oddaj komentar