Ilka Štuhec in Smučarska zveza sklenili pogodbo

Najuspešnejša slovenska alpska smučarka v minuli sezoni Ilka Štuhec bo lahko brez skrbi začela novo tekmovalno sezono, katere vrhunec bodo februarske zimske olimpijske igre v Južni Koreji. Vodstvo panoge za alpsko smučanje je namreč uskladilo vse podrobnosti pogodbe za novo sezono s Štuhčevo.

“Veseli smo, da smo dosegli dogovor, ki bo Ilki omogočal vse potrebne pogoje za nemoteno pripravo in nastopanje na tekmah najvišjega ranga,” je je dejal predsednik zbora panoge za alpsko smučanje Iztok Klančnik.

Zadovoljna Ilka Štuhec pa je iz Čila sporočila: “Sklenitev pogodbe s Smučarko zvezo Slovenije je eno ključnih poglavij letošnjega poletja, zato me veseli, da smo prišli do dogovora. Ta meni in moji ekipi omogoča boljše pogoje za treniranje in tekmovanje na najvišji ravni ter nenazadnje doseganje vrhunskih rezultatov. Zdaj sem lahko popolnoma osredotočena na izjemno pomemben zaključni del priprav ter prihajajočo sezono. S skupnimi močmi lahko dosežemo največ, zato se pozitivnega sodelovanja z zvezo nadejam tudi v prihodnosti.”

Trenutno je v Čilu, v La Parvi, kjer formo pili tudi s člani slovenske moške reprezentance za hitre reprezentance.

Vir: Lokalec.si

Oddaj komentar