To soboto na plesno predstavo za Anžeta iz Selnice ob Dravi

To soboto, 7. aprila, v Hramu kulture A. Tovrnika v Selnici ob Dravi prirejajo gledališko plesni multimedijski projekt »Življenje je vrednota«. Predstava je namenjena 9-letnemu Anžetu Žveglerju iz Selnice ob Dravi, ki je bil bitko z redko obliko raka. Del izkupička predstave bodo donirali ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka.

življenje je vrednota napovednik (2)

“Z gledališkim plesnim multimedijskim projektom »Življenje je vrednota« smo ustvarili predstavo za tiste, ki se soočajo z boleznijo (rak), ki v naša življenja pride tiho in spremeni vse – vzame pogum smeh, čas, ko človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti,” pravijo organizatorji.  “Naš junak in junak mnogih src. Naša plesna ekipa Katja Dance Company je bila povabljena v Anžetov domači kraj po naši predstavi v Velenju in z veseljem smo se odzvali,” so še dodali.

V sodelovanji s Hramom kulture Arnolda Tovornika in Občino Selnica ob Dravi predstavljajo multimedijski gledališki plesni projekt “Življenje je vrednota”, katerega del je tudi Anže pod častnim pokroviteljstvom varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije Vlaste Nussdorfer.

Del izkupička predstave bodo donirali ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka iz vaše regije. “Bodite z nami in si rezervirajte vstopnico za navdihujoč dobrodelen plesni dogodek v koreografiji Katje Vidmar (Katja Dance Company). Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila,” so sporočili organizatorji.

 

Oddaj komentar