Podarite “Božično darilo na vsaki dlani”

Vir: pixabay.com

Decembra je tudi Spodnje Podravje vstopilo v enega najbolj čarobnih delov leta. S tem so postali del največje priložnostne, plemenite in humanitarne družine, ko bodo Rotary club Ptuj, Rotar Act Ptuj, družba Radio-Tednik Ptuj in Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje skupaj organizirali dvodnevni dogodek, ki bo odmeval v Podravju.

V tritedenski kampanji, ki se je začela novembra in bo vodila do finalnega dvodnevnega dogodka, bodo vse podredili temu, da omogočijo in približajo čar božiča vsaki družini v Spodnjem Podravju. “Tako želimo tudi s pomočjo SMS-centra pomagati pri zbiranju finančnih sredstev. V dvodnevnem dogodku, ki ga predstavljamo v nadaljevanju, pa računamo tudi na dodatno pomoč dobrotnikov, ki se nam bodo pridružili in darovali na samem prizorišču dogodka,” so sporočili organizatorji akcije. 
V ta namen pripravljamo v soboto, 7. in v nedeljo, 8. decembra poseben dogodek na mestni tržnici na Ptuju. Navedeni partnerji bodo skupaj pripravili profesionalno urejen, mobilni, radijsko-terenski studio, postavili bomo številne stojnice, pri katerih bodo sodelovali tudi varovanci različnih organizacij, delili bomo dobrodelne obroke juh, čaj, kuhano vino, zbirali prostovoljne prispevke, skratka počeli vse tisto, kar v veseli december tudi sicer sodi.
Rotarijci in sodelavci družbe Radio-Tednik Ptuj želijo skupaj z Vami aktivno sodelovati pri pripravi dobrodelnega programa. “V njem bomo vabili vse, ki nam lahko pomagajo izboljšati jutrišnje Spodnje Podravje. Dva dni bomo na terenu v živo ustvarjali najbolj prisrčen, zabaven in dobrodelen program. V nedeljo, 8. 12. 2019, ob 15.00, ko zaključimo akcijo „Božično darilo na vsaki dlani“, želimo v živo razglasiti znesek zbranih sredstev, ki bo s skupno akcijo božič zares približal tistim, ki si ga sami ne morejo pričarati,” so sporočili.Osnovni cilj akcije je donacija sredstev za darila in drugo pomoč otrokom in mladostnikom socialno ogroženih družin Spodnjega Podravja. “Sodelujete lahko že sedaj in pošljite sms s ključno besedo “prijatelj” na 1919. Darovali boste en evro ter postali iskren prijatelj otrok v stiski. Sms številka bo odprta do 19. 12. 2019,” so še sporočili.

Oddaj komentar