Glasbene junake do cilja loči še 10 dni

Vir: FB Glasbeni junaki
Projekt Kulturno umetniškega društva Coda, Glasbeni junaki, s katerim na slovenski spletni platformi za množično financiranje Adrifund zbirajo sredstva za svoj obstoj, se bliža koncu. Le še do 2. maja imajo čas, da zberejo 20.000 evrov. Tudi ta teden nevladniki organizirajo dobrodelne koncerte v ‘dnevni sobi’ in sodelujejo z lokalnimi podjetniki.

Danes, 23. aprila, bo v preurejeni kleti večstanovanjske stavbe na Razlagovi 11 v Mariboru potekal 5. v nizu koncertov za podporo Glasbenih junakov. V ‘dnevni sobi’, kot so prostor poimenovali Codovci, bo ob 19.00 nastopil BalKan duo, ki ga tvorita Vasko Atanasovski in Zoran Majstorović. Vstopnice so na voljo na Adrifundu. Zadnji dobrodelni koncert pa bo potekal v soboto, 27. aprila. Ob 19.00 bo nastopila skupina The SwingTones.
Projektu pa se tudi ta teden pridružujejo lokalni podjetniki. Od danes do vključno petka poteka v Gallus drive-in akcija ‘kava za Glasbene junake‘. Tako bo od vsake prodane kave 1 evro namenjen mladim glasbenikom in projektu, s katerim rešujejo svojo prostorsko stisko.

Oddaj komentar