Šarec danes na obisku v Mariboru

Predsednik vlade Marjan Šarec bo danes prvič v svojem mandatu obiskal Maribor. Dopoldne se bo najprej mudil v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Maribor, kjer se si bo ogledal prostore in se srečal z zaposlenimi, po obisku več drugih mestnih ustanov pa bo kot slovesni govornik obisk mesta sklenil na prireditvi Podravsko podjetje leta 2017.

Po obisku mariborske bolnišnice bo odšel v Dom Danice Vogrinec in se v spremstvu zaposlenih in članov sveta stanovalcev seznanil z delom in nalogami tega socialnovarstvenega zavoda, ki je nedavno v Pragi prejel nagrado za najboljši dom za starejše v Evropi.

V nadaljevanju obiska se bo na mariborski univerzi srečal z vodstvom univerze, si ogledal Maistrovo knjižnico, nato pa se pogovoril tudi z vodstvom Slovenskega narodnega gledališča (SNG) Maribor.

Nato bo opravil še strankarske dolžnosti in se v prostorih poslanske pisarne LMŠ sestal s poslanko ter kandidatko za mariborsko županjo Lidijo Divjak Mirnik, ki ji bo izrekel podporo na volitvah.

Obisk v Mariboru bo premier zaključil z udeležbo in nagovorom na prireditvi Podravsko podjetje leta 2017 v Narodnem domu.
Vir: Lokalec.si

Oddaj komentar